Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Someday You'll Return

Új képeken a Someday You’ll Return

A kétfős fejlesztőgárda maga finanszírozta a projektet, de végül az Epic Games is felkarolta őket.

2018.11.21. 14:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár még a premiertől hónapok választanak el minket, a Someday You’ll Return bizonyos formában már most is sikersztorinak számít. A játékot a mindössze két főt számláló cseh CBE Software fejleszti, akik eleinte az egész projektet saját zsebből finanszírozták. Ám játékuk már a megjelenése előtt is meggyőzte az Epic Gamest, hogy érdemes odafigyelni rá, így a Creative Europe Program mellett ők is felkarolták a projektet. Ennek oka, hogy a játék az Unreal Engine 4-et használja.

A Someday You’ll Return olyan cseh vidékeken játszódik, ahol a fejlesztők maguk is számtalanszor megfordultak, és arra bíztatnak mindenkit, hogy tegyék ők is ezt. Bár e helyszínek a valóságban és a játékban is nagyon szépek, az itt játszódó történet már kevésbé az. A főhős, Daniel a sokadik alkalommal elszökött lánya után kutat, ám ezúttal valami baljós érzés bújik meg az erdő fái közt.

A Someday You’ll Return a tervek szerint valamikor 2019-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Új képeken a Someday You’ll Return
Új képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll ReturnÚj képeken a Someday You’ll Return
Someday You'll Return
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Someday You'll Return

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló