Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Két új tápegységet mutatott be a Thermaltake

A Smart BX1 és a Smart BX1 RGB is több teljesítményben kapható.

2018.12.04. 15:57 | szerző: GeryG | kategória: Hardver

A Thermaltake a napokban két új tápegységet is bemutatott, amelyek ugyanannak a termékcsaládnak a tagjai. A Smart BX1 és a Smart BX1 RGB nagyjából ugyanazt kínálja, csak épp utóbbi RGB-megvilágítást is kapott.

A Smart BX1 450W-tól egészen 750W-ig terjedő skálán mozog, így a felhasználói igények elég széles spektrumát képes lefedni. A Smart BX1 RGB-t 550W-tól 750W-ig skálázták. Utóbbi RGB-ventilátorral van felszerelve, amely hét színt (piros, zöld,kék, sárga, lila, világoskék és fehér) és három effektet támogat. A beépített memóriának köszönhetően a PC kikapcsolása után is képes megjegyezni az utolsó felhasználói beállításokat. Az RGB LED-ek természetesen ki is kapcsolhatók, de akár a számítógép belsejének teljes megvilágítására is használhatjuk őket.

Mindkét tápegység ultra csendes hidraulikus csapágy ventilátort kapott, ezek intelligens fordulatszám vezérléssel biztosítják a kiváló hűtési teljesítményt és a csendes működést, a japán kondenzátorok a kiválótartósságot szavatolják. A legjobb stabilitás és a működés érdekében a kimeneti teljesítmény és a 40℃ állandó és folyamatos marad, a +12V-on a maximálisan 80mV-ot, továbbá 40mV-ot ad le a +5V és +3.3V feszültségeken a 0%-tól 100%-ig terjedő terhelésnél. Egyszerű szerelhetőségével és a megbízható teljesítménye miatt az új termékcsaládok megfelelnek a felhasználók elvárásainak, akik az értékorientált fejlett funkciókat és az esztétikai vonzerőt keresik. ■

előző
következő
Két új tápegységet mutatott be a Thermaltake
Két új tápegységet mutatott be a ThermaltakeKét új tápegységet mutatott be a Thermaltake

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló