Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blood Remastered

Újabb régi klasszikus tér vissza: megújul a Blood

Az FPS-ek hőskorszakának egyik legendás darabját újítja fel a Nightdive Studios.

2018.12.20. 17:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nightdive Studios kimondottan arról ismert, hogy rég nem elérhető legendás játékok jogait kaparintotta meg, majd ezeket kisebb-nagyobb polírozás után újra piacra dobta. Így kaphattuk meg újra többek közt a System Shock 2-t, a Turok 2-t vagy épp a Wizardry néhány epizódját.

A stúdió nemrégiben megállapodást kötött az Atarival, amelynek értelmében újabb projektbe foghatnak: készül az új Blood. Ahogy a stúdiótól már megszokhattuk, nem piszkálnak bele túlzottan az eredeti játékba, épp csak a mai elvárásoknak is megfelelővé teszik. A saját fejlesztésű KEX motornak köszönhetően pedig a DirectX és Vulkan támogatására sem lesz gond. Minden változtatást úgy hajtanak végre, hogy még véletlenül se csorbuljon a játék hangulata.

A Blood egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, valamint a célplatformok sem ismertek. ■

előző
következő
Újabb régi klasszikus tér vissza: megújul a Blood
Újabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a BloodÚjabb régi klasszikus tér vissza: megújul a Blood
Blood Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blood Remastered

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2018.12.20. 20:25
Meh. Nem játszottam az eredetivel, akkor már egy Rott, Shadow Warrior, vagy Doom szerű reboot kéne.
TBone142
TBone142 2018.12.21. 22:40
Nekem az egyik (ha nem "a") kedvenc játékom az eredeti, és örülök annak is, hogy legalább ennyi történik. Az Atari állítólag nagyon nem akar megválni a licenc-től, pedig voltak már próbálkozások a rebootra (vagy folytatásra/előzményre, igazából mindegy), de az elején elakadt az összes.
ajánlott olvasnivaló