Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

What Remains of Edith Finch

Ingyenes lesz a What Remains of Edith Finch

A kalandjáték lesz az Epic Games Store első idei ingyenes alkotása.

2019.01.08. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Giant Sparrow stúdió talán nem is sejtette, hogy mekkora népszerűségre tesz majd szert kalandjátékuk, a What Remains of Edith Finch. A játékmenetet a lehető legegyszerűbbre kovácsolták, hogy a játékosok minden idegszálukkal a történetre koncentrálhassanak. Így tulajdonképpen egy „sétaszimulátorhoz” volt szerencsénk, de abból a legjobbak közül valóhoz. Jól mutatja ezt, hogy a Steamen bő kilencezer szavazat alapján 95%-os tetszési indexet tudhat magáénak.

Ha eddig lemaradtál erről a gyöngyszemről, akkor most jó hírünk van. Napokon belül ingyen szerezheted majd be, ugyanis Edith Finch története bekerül az Epic Games Store ingyenes játékai közé. Az ajánlat január 10-től 25-ig tart, ez idő alatt adhatjuk hozzá a saját könyvtárunkhoz az alkotást.

Cikkajánló
What Remains of Edith Finch
Egy újabb gyöngyszem érkezett a sétaszimulátorok műfajába.
» Olvasd el!

Az új online áruház a fejlesztőket a Steamhez képest sokkal jobb anyagi kondíciókkal csábítja magához, míg a vásárlókat ingyenes játékokkal próbálják. Az ígéretek szerint minden hónapban két-két játékot kapunk majd ajándékba. Az első kettő – még tavaly – a Subnautica és a Super Meat Boy volt (utóbbi holnapig még ingyenes), ezt követi most a What Remains of Edith Finch. ■

What Remains of Edith Finch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
What Remains of Edith Finch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló