Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tropico 6

Márciusra csúszott a Tropico 6

El Presidente még fázik előjönni, megvárja míg melegebb lesz az idő.

2019.01.10. 09:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso még a 2017-es E3-on jelentette be, hogy készül sokak kedvenc diktátorszimulátora, a Tropico hatodik része. Aztán az elmúlt másfél évben nem sok részlet látott napvilágot a Tropico 6 kapcsán, de a premiert többször is elhalasztották. A legutóbbi tervek szerint most januárban jelent volna meg, ám a legfrissebb hírek alapján erről is le kell mondanunk.

A fejlesztő Limbic Entertainment az elmúlt időszakban házon belül és a rajongók egy piciny táborát bevonva, zárt béták segítségével gyűjtött információt a játék állapotáról és várható fogadtatásáról. Ezek alapján pedig úgy döntöttek, hogy bármennyire is fantasztikus játéknak tűnik már most is a Tropico 6, kell még neki néhány hét, hogy tovább araszoljon a tökéletesség felé. Ezt az időszakot az ígéretek szerint a játékosok visszajelzéseiben szereplő hiányolt játékelemek beépítésére fogják fordítani.

A Tropico 6 így jelen állás szerint március 29-én fog megjelenni. Hogy valamivel kárpótolják a széria elkötelezett híveit, akik máig előrendelték a játékot, azok ingyen kapják meg hozzá a valamikor tavasszal vagy nyár elején várható első DLC-t. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tropico 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tropico 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló