Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jade Empire

Az EA bejegyeztette a Jade Empire címet

Milliók álma válna valóra, ha készülne egy új játék vagy legalább egy remake.

2019.02.04. 16:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes pályát tudhat magáénak a 2005-ben megjelent Jade Empire. A BioWare szerepjátéka első körben Xboxra, majd később PC-re készült el, mindkét esetben szép sikert aratott. Ehhez képest a stúdió máig nem készített folytatást hozzá, pedig a rajongók nagyon örülnének neki. Legalábbis egyre több fórumon lehet olyan hozzászólásokat olvasni, hogy a félresikerült Mass Effect: Andromeda és a hamarosan megjelenő (de a nyílt demo alapján nem mindenkit lenyűgöző) Anthem helyett jobb lenne már, ha végre a Jade Empire kapna újra figyelmet.

Cikkajánló
Titanfall battle royale? Apex Legends!
Ma rajtol el a Respawn Entertainment ingyenes battle royale játéka.
» Olvasd el!

Nos, a rajongók most egy picit kezdhetnek örülni, de legalábbis reménykedni. Az EA ugyanis a napokban beregisztrálta a Jade Empire címet védjegyként. Ez persze önmagában még semmire sem jelent garanciát, de azt jelzi, hogy a kiadónál foglalkoznak a franchise-zal. Ha abból indulunk ki, hogy az EA nagyjából a semmiből rántotta elő az Apex Legendet, még az sem kizárt, hogy elő tudnak kapni valami mást is a kalapból. Persze erre azért elég kicsi az esély. Arra viszont sokkal nagyobb, hogy ha nem is egy teljes értékű folytatás, de legalább egy remake formálódik a kiadó (és vélhetően a BioWare) berkeiben. ■

Jade Empire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jade Empire

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2019.02.04. 19:25
Hosszú idő után végre egy hír, ami komoly lázba hozza kocka énemet!!!!

Én egy remaknek, remasterednek, folytatásnak, bárminek örülnék, ami hozza az első rész színvonalát, ötletét, hangulatát.
Sucee
Sucee 2019.02.04. 20:10
És persze intruzív mikrotranzakcióit, online funkcióit!

Ja mi?
ajánlott olvasnivaló