Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed III Remastered

Assassin’s Creed III Remastered márciusban

Connor kalandja heteken belül megszépülve tér vissza.

2019.02.11. 13:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A francia Ubisoft amellett, hogy folyamatosan újabb és újabb (sablonos?) folytatásokkal rukkol elő legnépszerűbb sorozataihoz, valamint időnként bepróbálkozik vadonatúj IP-k bevezetésével is, nem marad adós a régi kedvencek felújításaival sem.

A következő ilyen alkotásuk eredetijére ugyan nehéz lenne ráaggatni a kedvenc jelzőt, hiszen az Assassin’s Creed III sokak szemében egyike volt a széria mélypontjainak, bár ezt a titulust azért a Unity továbbra is vígan birtokolja. A Ubisoft viszont úgy érezte, hogy Connor kalandjai megérdemlik az új esélyt, ezért erre az epizódra esett a választásuk, amikor azt latolgatták, mit újítsanak fel.

Az Assassin’s Creed III Remastered a hírek szerint minden korábban ismert hibáját levetkőzi, legyen szó a grafikáról vagy a játékmenetről. És most már azt is lehet tudni, hogy mikor fog megjelenni. Az alapjátékot és az összes kiegészítőt feltupírozott grafikával (élesebb textúrák, teljesen új karaktermodellek, 4K és HDR-támogatás) kínáló új kiadás PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is március 29-én érkezik meg. ■

Assassin's Creed III Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III Remastered

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló