Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Terraforming Earth

Magyar nyelvű demót kapott a Terraforming Earth

Nem csoda, hiszen hazai fejlesztésről van szó.

2019.03.01. 11:57 | GeryG | kategória: Játékhírek

Mindig örömteli magyar fejlesztésű játékról hírt adni, így van ez most is. Csibi András kezdett bele élete első játékának fejlesztésébe, majd a kezdetleges állapotban lévő projekttel meggyőzte a Noppa Design csapatát is. Így készülget immár nagyobb csapat közreműködésével a Terraforming Earth.

A játékban három robot – Opi, Curri és Spiri – érkezik meg a Proxima Centauri bolygóra, ahol rémülten tapasztalják, hogy minden ember, állat és növény nyomtalanul eltűnt. Egyedül a beléjük épített különleges technológiák segítségével hozhatják vissza őket, ám erre csak együttműködve képesek.

A játékosok az egyszemélyes kampányban szabadon váltogathatnak majd a három robot között, de az igazi élményt a háromfős kooperatív mód jelentheti, ahol mindenki egy-egy robotot vezérel. A bolygó bioszférájának helyreállításához egy sor egyre nehezedő feladványon keresztül vezet az út, amelyeket a játék véletlenszerűen generál.

A fejlesztők a napokban elkészültek a játék magyar nyelv demójával, amelyben a történet elejébe kapunk egy kis betekintést. A korai változat valamikor a nyáron, a teljes verzió pedig várhatóan ősszel érkezik meg a Steamre. ■

előző
következő
Magyar nyelvű demót kapott a Terraforming Earth
Magyar nyelvű demót kapott a Terraforming EarthMagyar nyelvű demót kapott a Terraforming EarthMagyar nyelvű demót kapott a Terraforming EarthMagyar nyelvű demót kapott a Terraforming EarthMagyar nyelvű demót kapott a Terraforming Earth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló