Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hunt: Showdown

Xbox One-ra tart a Hunt: Showdown

A játék a minap megkapta 5.0-s frissítését is, amellyel új ellenség bukkan fel, az Immolator.

2019.03.12. 21:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek az elmúlt években minden figyelmét legújabb játékára fordította, de a Hunt: Showdown még mindig nem érte el végleges változatát. A fejlesztés ugyanakkor lassan, de biztosan halad előre, fokozatosan téve egyre tartalmasabbá és kiegyensúlyozottabbá a játékot. Ha a végén az optimalizáció is a helyére kerül, egy igazán érdekes alkotással gazdagodhatunk.

A projekt a napokban kétszeresen is fontos mérföldkőhöz érkezett. Egyrészt megérkezett a korai változat 5.0-s frissítése, másrészt bejelentették, hogy hamarosan új platformon is bemerészkedhetünk a mocsárvidékre.

Az 5.0-s frissítés több érdekes újdonságot is hozott magával. Ezek közül a fenti video az Immolator névre keresztelt új MI-vezérelte szörnyet mutatja be, aki leginkább kigyulladt zombira emlékeztet. Az Immolator rendkívül gyors, gyakori irányváltásai miatt pedig még nehezebb lelőni. Ha pedig a közelünkbe ér, nem is kímél minket. Szintén érdekes újdonság, hogy immár mindkét pályán elérhető az összes napszak, vagyis mind a Stillwater Bayou, mind a Lawson Delta pályán játszhatunk nappal, éjjel, napnyugtakor és ködben is. Utóbbin elérhetővé vált a quick play mód is. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon találjátok.

Az Xbox One változat a game preview szolgáltatás keretein belül fog megjelenni valamikor tavasszal, vagyis a következő hónapokban. ■

Hunt: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hunt: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló