Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

Megtörtént a Borderlands 3 bejelentése

Jövő héten pedig 4K-s textúrákat kapnak a korábbi epizódok, és megjelenik a Borderlands: Game of the Year Edition is.

2019.03.28. 22:09 | Dino | kategória: Játék

Két héttel ezelőtt már utaltak arra, hogy a PAX során bejelentésre kerülhet a Gearbox Borderlands szériájának legújabb epizódja. Nos, valóban ez történt: a fejlesztők egy közel 4 perces videót tettek közzé a Borderlands 3-ról.

A játék természetesen folytatja a sorozattól eddig megszokott cel-shaded stílust, ami nagyon is jól áll neki. Újdonság lesz viszont, hogy ezúttal már 1 milliárd különböző fegyver lesz a játékban, köszönhetően a procedurális generálásnak. (Ami jelentős növekedés a 2009-es Borderlandshez képest, amely akkor még Guiness-rekorder is lett a 17,5 millió fegyvervariációval.)

Hamarosan - április 3-án - pedig ingyenes Ultra HD textúracsomagot kapnak azok, akiknek megvannak a korábbi Borderlands játékok - konkrétan a Borderlands: The Handsome Collection, a Borderlands: The Pre-Sequel és a Borderlands 2 kap ilyen frissítést, PC-n, PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en.

Egyúttal aznap kerül boltokba a Borderlands: Game of the Year Edition is, a sorozat első részének felújított verziója, amely a 4K-s grafika mellett az összes megjelent DLC-t is tartalmazza, de új fegyvereket is kapunk benne, valamint olyan fejlesztéseket, mint például a Borderlands 2-ben lévő minimap.

Jó sok bejelentést tartogatott tehát a Gearbox a PAX East rendezvényre, egy hét múlva pedig újabb infókat kapunk majd a harmadik számozott epizódról. ■

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló