Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

Kiszivárgott a Borderlands 3 dobozképe

Nem fogja háromféleképpen fejbelőni magát a borítón lévő karakter... FRISSÍTVE! Nem kamu a kép, és megjött a megjelenési dátum is.

2019.04.03. 14:03 | Dino | kategória: Játék

Megoldódott a designerek (amúgy sose létezett) problémája: természetesen nem fogja háromféleképpen fejbelőni magát a dobozképen szereplő figura. Helyette kicsit hasonló megjelenést kapott ezúttal a dobozkép, mint ahogy sok esetben Jézust szokták ábrázolni. Csakhogy a tündöklő szív helyén egy fénylő kukoricagránát található, a háttérben pedig fegyvercsöveken fut a rózsa szára. A maszkos fickó meg az ujjaival mutatja a 3-as számot, utalva az epizód sorszámára.

Kiszivárgott a Borderlands 3 dobozképe

Mindez azonban igazából még csak szivárgás: a dobozkép a Wario64 nevű felhasználó Twitter oldalán bukkant fel, a normál változat mellett a Deluxe és Super Deluxe Edition képével, valamint Diamond Loot Chest Collector's Edition nevű csomag tartalmával. A Gearbox azonban válaszolt is Wario64-nek: "Ez tényleg jól néz ki! Figyeljünk oda mindannyian holnap [délután 3-kor], hogy kiderüljön, valódi-e."

És hogy - ha tényleg valódiak a képek - mi lesz a gyűjtői csomagban? Íme:

Kiszivárgott a Borderlands 3 dobozképe

FRISSÍTÉS: A délután 3 óra érkeztével megérkezett a hivatalos bejelentés is, amelyből egyrészt kiderült, hogy a dobozkép igenis valódi, tényleg ilyen lesz a játék dobozképe (itt megnézhető mindegyik verzió). Egyútal megtudhattuk a megjelenési dátumot is: a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő játék 2019. szeptember 13-ától lesz megvásárolható.
Végül pedig a bejelentés mellé még egy friss trailert is kaptunk. ■

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló