Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow of the Tomb Raider

Már elérhető a Shadow of the Tomb Raider legújabb DLC-je

A The Grand Caimanben egy veszedelmes istenség fenyegeti San Juan lakóit.

2019.04.03. 20:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lara Croft továbbra sem pihenhet, hiszen miután újjászületett a Tomb Raider, majd felemelkedett a Tomb Raider, sőt még árnyékot is vetett már, még mindig van mit tenni mindenki kedvenc ereklye-vadásznőjének.

A napokban ugyanis megérkezett a Shadow of the Tomb Raider legújabb kiegészítője, a The Grand Caiman. Ahogy a korábbi DLC-ktől is már megszokhattok, most is egy új kis történet részesei lehetünk, amely játékmenet szempontjából egy sor új kihívásként ölt testet. Ezúttal egy gonosz istenség fenyegeti a San Juan falu lakóit, ezért Lara felkerekedik, hogy szembenézzen a veszéllyel. Ez annyit tesz, hogy át kell verekednünk magunkat egy csapat magasan képzett zsoldoson, majd bemerészkednünk egy vulkanikus katakombába, ahol új logikai és ügyességi feladványokat oldhatunk meg.

Ha teljesítjük a kiegészítő küldetését, akkor megkapjuk a Reptile Hide kosztümöt, amely védelmet nyújt a lövedékektől, illetve növeli a gyilkolásért kapható XP mennyiségét is. Új fegyverünk a hangtompítós Whispering Scourge sörétespuska (lehet egy ilyet hangtompítani?!) lesz. Új képességünk pedig a Volcano, amellyel az ellenséget lángba borító lőszert készíthetünk a sörétespuskához.

A Shadow of the Tomb Raider – The Grand Caiman kiegészítőjével az összes sírkamra elérhetővé vált a score attack és a time attack játékmódokban. A premier alkalmából egy új kedvcsináló is készült. ■

Shadow of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow of the Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló