Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

God's Trigger

Új előzetest kapott a God’s Trigger

Pusztíts kreatívan a felülnézetes akciójátékban, amely napokon belül megjelenik.

2019.04.04. 13:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2017-ben jelentette be a Techland, hogy felkarolták a One More Level stúdió új játékát, a God’s Triggert. Egy felülnézetes akciójátékról van szó, amelyben az apokalipszis eljövetelét kell megakadályoznunk.

A történet a mennyek és a pokol egyetemes háborújának egy picinyke szeletét dolgozza fel. Mi két szereplő közül választhatunk: Harry a bukott angyal vagy Judy, a démon. Mivel két teljesen különböző oldalról érkezek, mindketten különböző természetfeletti képességekkel rendelkeznek. Fejenként hét-hét ilyet kapunk, amelyeket fejleszteni és kombinálni is lehet majd. Olyan képességekre tehetünk szert, mint az időlassítás vagy a láthatatlanság, a teleportálás vagy a mini fekete lyuk, de akár tűzfalat is emelhetünk közénk és az ellenség közé. A lényeg, hogy minél kreatívabbak és brutálisabbak legyünk.

A sztorit egyedül vagy kétfős kooperatív módban is teljesíthetjük. Előbbiben mindkét szereplő felett átvehetjük az irányítást és bármikor válthatunk közöttük, így gyakorlatilag mind a tizennégy különleges erő a rendelkezésünkre áll. Emellé összesen harminchat fegyverrel oszthatjuk a halált. A kétfős kooperatív módban ugyan csak egy-egy karaktert irányíthatunk, de így is sokkal nagyobb pusztítást vihetünk végbe egy kis csapatmunkával.

A God’s Trigger már nem is várat magára sokáig, hiszen PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is április 18-án fog megjelenni. ■

előző
következő
Új előzetest kapott a God’s Trigger
Új előzetest kapott a God’s TriggerÚj előzetest kapott a God’s TriggerÚj előzetest kapott a God’s TriggerÚj előzetest kapott a God’s TriggerÚj előzetest kapott a God’s TriggerÚj előzetest kapott a God’s TriggerÚj előzetest kapott a God’s Trigger
God's Trigger
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
God's Trigger

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló