Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anno 1800

Anno 1800 pontszámok és season pass

Milyen lett a Ubisoft idei első stratégiai játéka? És mit hoz a season pass?

2019.04.16. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ma jelent meg a Ubisoft legújabb játéka, amely akár kuriózumnak is tekinthető. A francia kiadó ugyanis meglehetősen ritkán jelentkezik stratégiai játékkal, nem is sok ilyen sorozat köthető a nevéhez. Az Anno 1800 viszont az egyik legnépszerűbb széria legújabb epizódja, amely mától érhető el kizárólag PC-re.

Az Anno 1800 az ipari forradalom idejére repít vissza minket, a feladatunk pedig ismét egy gazdaságilag jól működő város felépítése lesz. Ehhez nem csak gyárakat és más épületeket kell felhúznunk, de különféle attrakciókkal is színesítenünk kell a lakók életét. Így állatkertet és kiállítást is nyithatunk, ezekhez pedig egzotikus expedíciókon gyűjthetjük be a látnivalókat.

Az eddig látottak alapján az Anno 1800 méltó folytatása a sorozatnak, de lássuk, mint mondanak erről a kritikusok. Íme az első pontszámok:

Az Anno 1800 tehát mától érhető el, de a Ubisoft természetesen az év hátralévő részében sem fordít neki hátat. Fel is vázolták, hogy idén milyen kiegészítőkre számíthatunk, ha előfizetünk a season passra.

Három DLC várható, amelyek mind más irányba bővítik a játékmenetet. Az elsőként érkező Sunken Treasure például izgalmas kincsvadászatra hívja majd a játékosokat. A második Botanica csomagban pedig új attrakciókkal tehetjük még vonzóbb hellyé városunkat, köztük egy új botanikus kerttel. És végül a legizgalmasabbnak a harmadik DLC ígérkezik, a The Passage ugyanis kiszakítva addig jól megszokott közegünkből, az éjszaki sarkvidékre költöztet minket, ahol a legendás észak-nyugati átjárót kell felkutatnunk. ■

Anno 1800
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anno 1800

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló