Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MotoGP 19

Multiplayer a MotoGP 19-ben

Ha épp nem a neurális MI ellen akarod tövig húzni a gázkart, akkor jöhetnek a húsvér ellenfelek.

2019.05.13. 15:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Milestone nem kevesebbet ígér idén, mint a mesterséges intelligencia megreformálását. Mindezt a MotoGP 19-ben kívánják megvalósítani, amelyben egy saját (és részben az Orobix) fejlesztésű neurális MI irányítja majd a gépi ellenfeleket. Ha minden ígéretük megvalósul, akkor ezzel soha korábban nem tapasztalt kihívások elé néznek a sorozat rajongói.

De mindig vannak olyanok, akiknek a mesterséges intelligencia – legyen az bármilyen fejlett – nem jelent elég kihívást. Ők általában a multiplayer módban találják meg a számításukat. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen a MotoGP 19-ben is kapunk többjátékos lehetőségeket.

Lesznek dedikált szerverek, amelyek az Amazon GameLift támogatásával fognak működni. Ezzel a minimumra kívánják szorítani a késleltetést és a lagot, hogy a játékosok a legfolyamatosabb, legegyenletesebb élményben részesüljenek. A játékosok nyilvános és privát lobbik között válogathatnak majd, hogy megtalálják a nekik szimpatikus versenybeállításokat, de ha nincs ilyen, akkor ők is indíthatnak saját lobbit, ahol ők adhatják meg a verseny paramétereit.

Emellett lesz egy Race Director játékmód is, amelyben a játékosok a legapróbb részletekig megadhatják az online futam körülményeit és szabályait. Beállíthatják az időjárást, verseny közben büntetéseket szabhatnak ki a szabálytalankodó versenyzőkre, a beépített TV Director móddal pedig a kamerák és az információs rétegek felett is megkapják a hatalmat. Így az élő online streamek még jobban hasonlíthatnak a valódi versenyek közvetítéseire.

A MotoGP 19 június 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg Nintendo Switchre június 27-én várható. ■

MotoGP 19
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MotoGP 19

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló