Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MXGP 2019

MXGP 2019 augusztus végén

Idén is folytatódik a Milestone motocross sorozata.

2019.05.16. 15:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Milestone igyekszik a motorozás minél több szakágát lefedni játékaival, így bejelentette, hogy készül az MXGP 2019, amely a sárdagasztó motorozás szerelmeseinek szól. Ez lesz a FIM Motocross World Championship hivatalos játéka, amely nyár végén kerül a boltokba.

A fejlesztők ígérete szerint a sorozat történetében először egy profi motoros csizmáját ölthetjük magunkra (perszer digitálisan, és persze nem a csizmán van a lényeg). A játékban a 2019-es szezon összes istállója, versenyzője és motorja szerepelni fog több kategóriában. A játékosok indulhatnak az alacsonyabb MX2 kategóriában vagy egyből nekivághatnak a legerősebb, MXGP sorozatban is. Beléphetünk bármelyik valódi istálló csapatába, de akár saját csapatot is alapíthatunk, amelyhez szponzorokkal is le kell szerződnünk.

Visszatér a Playground mód, ahol szabadon motorozhatunk és gyakorolhatunk. Ezt a módot alaposan átalakítják és kibővítik, új játékmódokkal teszik még érdekesebbé.

Szintén újdonság lesz a sorozat történetében, hogy ezúttal pályaszerkesztőt is kapni fogunk. A saját pályákat négy eltérő környezetbe (erdő, part, sivatag és dzsungel) ültethetjük bele, valamint rengeteg tipikus motocross pályaelemből építhetjük fel őket. Természetesen a saját készítésű pályákat meg is oszthatjuk egymással.

Az MXGP 2019 a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni augusztus 27-én. ■

előző
következő
MXGP 2019 augusztus végén
MXGP 2019 augusztus végénMXGP 2019 augusztus végénMXGP 2019 augusztus végénMXGP 2019 augusztus végén
MXGP 2019
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MXGP 2019

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló