Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpellForce 3

Dátumot és új előzetest kapott a Spellforce 3: Soul Harvest

A stratégiai-szerepjáték első kiegészítője még ebben a hónapban megérkezik.

2019.05.17. 13:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2017 végén jelent meg a Spellforce 3, amely ha nem is lett tökéletes, de ügyesen hozta vissza a köztudatba az egy picit már elfeledett szériát. A fejlesztést végző Grimlore Games az elmúlt közel másfél évet sem lazsálással töltötte, inkább elkészítették a játék első nagy kiegészítőjét, a Soul Harvestet.

Ebben egy egészen új fenyegetés üti fel a fejét Nortander birodalmában, megjelennek ugyanis a sötét elfek. Ezek mindent és mindenkit elpusztítanak, ami az útjukba kerül, az elhullott ellenség lelkét pedig ellopják, testükből rabszolgákat keltenek életre maguknak. A mi feladatunk lesz valahogy megállítani őket, ellenkező esetben mi is ugyanígy végezzük.

Cikkajánló
SpellForce 3
Teszteltük a méltán híres széria harmadik epizódját.
» Olvasd el!

A fejlesztők ígérete szerint az alapjátékhoz mérhető hosszúságú új kampányt kapunk, amely nagyjából 20 órányi játékidővel kecsegtet. Kapunk új fejlődésifákat, de megújul a stratégiai rész is. Átalakítják az erőforrásmenedzsmentet, valamint sokat csiszoltak a kezelőfelületen is. A sötét elfek mellett a törpök is bekerülnek a játékba, illetve immár lesznek repülő egységek is.

A Spellforce 3: Soul Harvestre már nem is kell sokat várni, ugyanis a kiegészítő május 28-án érkezik meg. ■

SpellForce 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SpellForce 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló