Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

Zombie Army 4: Dead War

Negyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead War

A Sniper Elite fejlesztői nem csak a VR-mellékágon és a következő epizódon dolgoznak, de a zombis vonalról sem feledkeznek meg.

2019.06.18. 17:10 | GeryG | kategória: E3 2019

A Rebellion először a Sniper Elite széria egyfajta mellékágaként készítette el a második epizód után a zombis kiegészítőt, a Nazi Zombie Armyt. Majd mindjárt tovább is gondolta azt, és elkészült a második rész, hogy a mesterlövész sorozat trilógiává érése után az élőholtak is megkaphassák harmadik játékukat. Aztán két évvel ezelőtt megérkezett Karl Fairburne negyedik kalandja is, ám zombikról eddig nem lehetett hallani. Eddig.

Az idei E3-on ugyanis bejelentették, hogy készül a Zombi Armey 4: Dead War. Ez tovább folytatja az első három rész által elkezdett történetet. Hitler és a nácik a háború elbukásának szelétől megrettenve az utolsó pillanatban elindították a vésztervet, vagyis a „Z-tervet”. Ezzel pedig feltámasztották az összes addig elveszített náci katonát szerte Európában, akik aztán annak rendje és módja szerint le is taroltak mindent maguk körül. A negyedik részben már 1946-ot írunk, de a háború még mindig tart, hiába fékezték meg korábban a hordákat és magát, Hitlert is.

Újra fel kell hát vennünk a harcot az élőholtak seregeivel, de szerencsére nem leszünk egyedül, hiszen egyszerre akár négyen is fegyvert ragadhatunk, így pedig jóval nagyobb tűzerővel szoríthatjuk vissza az oszladozó ellent. Hogy mindez még gyomorforgatóbb és egyben még szórakoztatóbb legyen, arról a röntgenkamera gondoskodik majd.

A Zombie Army 4: Dead War a tervek szerint valamikor 2020-ban jelenhet meg, a fejlesztés PC (Epic Games Store) mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Negyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead War
Negyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead WarNegyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead WarNegyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead WarNegyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead WarNegyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead WarNegyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead WarNegyedszer is zombik – jön a Zombie Army 4: Dead War
Zombie Army 4: Dead War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Zombie Army 4: Dead War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló