Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Distant Kingdoms

Fantasy városépítős játék lesz a Distant Kingdoms

A fejlesztők a városépítés és a közösségmenedzselés mellett rengeteg felfedezést és kalandot is ígérnek.

2019.07.11. 15:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kasedo Games karolta fel a skót Orthrus Studiost, akik új játékukon dolgoznak. A Distant Kingdoms egy fantasy stratégia lesz, amelyben a klasszikus városépítős játékelemeket közösségmenedzsmenttel, felfedezősdivel és megannyi kalanddal rázzák majd fel.

Ineron világa a pusztulás felé tart (ki hinné…?), és ettől csak az mentheti meg, ha az emberek, a tündék, a törpök és az orkok összefognak, félreteszik kicsinyes nézeteltéréseiket és közös erővel veszik fel a harcot a fenyegető veszéllyel. Mindez egy klasszikus birodalomépítős játékban ölt testet, amelyben városokat kell felhúznunk, az ott élőket pedig bonyolult termelési láncokon keresztül kell ellátnunk minden földi jóval. Közben expedíciókra és kalandokra indulhatunk, hogy felfedezzük a még ismeretlen vidékeket, ahol titkok, küldetések, varázslatok és persze szörnyek várnak ránk.

Mindezt valamikor jövőre élhetjük át, a Distant Kingdoms ugyanis leghamarabb 2020-ban jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Fantasy városépítős játék lesz a Distant Kingdoms
Fantasy városépítős játék lesz a Distant KingdomsFantasy városépítős játék lesz a Distant KingdomsFantasy városépítős játék lesz a Distant KingdomsFantasy városépítős játék lesz a Distant KingdomsFantasy városépítős játék lesz a Distant Kingdoms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló