Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GreedFall

Premierdátumot kapott a GreedFall

Új, misztikummal és varázslattal teli világot fedezhetünk fel idén ősszel.

2019.07.12. 17:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Of Orcs and Men, Mars: War Logs, Bound by Flame vagy épp The Technomancer. A francia Spiders stúdió ilyen játékokkal jelentkezett bő tíz éves pályafutása alatt. Most pedig dátumot kapott a fejlesztőcsapat következő szerepjátéka, a GreedFall. A Focus Home Interactive jó két évvel ezelőtt jelentette be a játékot, amely az eddig közepes vagy annál picit jobb alkotásokat jegyző stúdiónál készül.

A XVII. században játszódó történet szerint az emberiséget titokzatos betegség tizedeli, az egyetlen gyógyír pedig egy még titokzatosabb, nemrégiben felfedezett szigeten, Teer Fradee-n található. Csakhogy a sziget őslakosai nem nézik jó szemmel, hogy telepesek hajói kötnek ki partoknál. A sziget ezernyi rejtélyt és veszélyt tartogat, ismeretlen varázslatok járják át az erdőket. Mi Constantne D’Orsay kormányzó kuzinjaként lépünk a szigetre, az viszont már egyedül rajtunk múlik, hogy miként távozunk onnan – ha távozunk valaha egyáltalán.

A fejlesztők ígérete szerint minden döntésünknek – még a legapróbbnak is – súlya lesz, legyen szó egy csatáról vagy egy párbeszédről. Még az is számíthat egy-egy szituációban, hogy lopakodunk-e vagy épp milyen társat viszünk magunkkal a küldetésre. Ezek mind-mind befolyásolják majd az események alakulását és így a végkimenetelét is.

A GreedFall évek óta készül, de a minap végre pontos premierdátumot kapott. Eszerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is szeptember 10-én fog megjelenni. Ezt egy vadonatúj trailerben leplezték le a készítők. ■

GreedFall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GreedFall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló