Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GreedFall

Itt a második GreedFall fejlesztői napló

Az új videóban a szerepjátékos elemekről mesélnek a készítők.

2019.07.29. 12:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Spiders csapata néhány nappal ezelőtt indította útjára a GreedFall új videósorozatát. Ebben a fejlesztők mesélnek a munkájuk bizonyos részeiről, illetve a játék felépítéséről. Az első videóban a játék világát mutatták be nekünk, a minap pedig megérkezett a folytatás.

Az új fejlesztői naplóban a GreedFall szerepjáték volta a téma. Jehanne Rousseau mesél nekünk a karakterkészítésről és annak jelentőségéről. Szóba kerülnek a dialógusok és a választási lehetőségek – ezek formálják majd a sztorit és a világot is. A frakciókról is esik szó, amelyek mind saját stílussal rendelkeznek, de egyedi célok is vezérlik őket. Hogy mi hova állunk, rajtunk áll. A karakterfejlődés is elég részletes lesz, rengeteg egymásra épülő és szerteágazó képességvonalat lehet majd apránként feloldani.

A GreedFall a tervek szerint szeptember 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További érdekesség a játék háza tájáról, hogy a Bigben Interactive megállapodott a Spiders stúdióval, így a jövőben az ő gondozásukban fognak megjelenni a játékaik. Arról viszont nincs hír, hogy ez a GreedFallt bármiben is érintené. ■

GreedFall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GreedFall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló