Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Secret Government

Októberben jön a Secret Government korai változtata

A grand strategy játékban a világot a háttérből irányító titkos kormány felett vehetjük át az irányítást.

2019.08.05. 14:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A konteósok, avagy a konspirációs teóriák (összeesküvés elméletek) szerelmeseinek egyik legkedvesebb témája a világot háttérből irányító titkos kormány. Elgondolásuk szerint a világ eseményei, a nemzetek közti konfliktusok, a gazdasági változások, de az elvetemültebbek szerint még az időjárás és a klímaváltozás is egy szupertitkos háttérhatalom művei. Ők azok, akik a legnagyobb hatalmakat is csak bábként tologatják a képzeletbeli táblán, akik úgy alakítják a világ sorsát, hogy az nekik (vagy általunk nem ismert magasztosabb céljaik számára) a legideálisabb legyen.

Érdekes téma, annyi szent, de ennek ellenére videojátékos berkekben nem volt túl felkapott sosem. De ez most változhat, ugyanis a 1C Company bejelentette, hogy októberben jelenik meg a Steamen a Secret Government korai változata. A műfaját tekintve a grand strategy játékok táborát erősítő alkotás a GameTrek stúdióban formálódik, és a fent leírt titkos kormány irányítását adja majd a kezünkbe.

A Secret Government a XVIII. századtól kezdve vezet végig minket az árnyékkormány ténykedésén egészen napjainkig. A játékosok feladata pedig e titkos szervezet befolyásának folyamatos terjesztése lesz, míg végül ténylegesen az egész világ felett hatalma nem lesz. A fejlesztők ígérete szerint olyan történelmi eseményeket is átélhetünk (és megváltoztathatunk), mint az amerikai függetlenségi háború, Napóleon háborúi vagy a francia forradalom. Ha mindez még nem lenne elég izgalmas, a játékban egy másik titkos szervezet is szerepel, amely pontosan ugyanazokra a babérokra tör, mint mi, vagyis lesz egy hozzánk hasonlóan veszedelmes és hatalmas riválisunk is.

A Secret Government kizárólag PC-re készül, de azt egyelőre nem tudni, hogy a teljes kiadás mikor jelenhet meg. ■

előző
következő
Októberben jön a Secret Government korai változtata
Októberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtataOktóberben jön a Secret Government korai változtata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló