Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wasteland 3

Közeleg a Wasteland 3 alfája

Akik anno támogatták a projekt fejlesztését, azok részt is vehetnek a teszten.

2019.08.07. 11:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az inXile Entertainment még 2016-ban jelentette be, hogy trilógiává bővül népszerű poszt-apokaliptikus sorozatuk, jön a Wasteland 3. A játékot eleinte még 2017 végére, de inkább 2018-ra datálták, majd később 2019 végére lőtték be a premiert. Végül a Microsoft bekebelezte a stúdiót, ez pedig hatással volt a projektre is, így a játék jelen állás szerint 2020 elején jelenhet meg.

De addig sem kell feltétlenül Wasteland 3 nélkül maradniuk a rajongóknak, legalábbis egy részüknek nem. Augusztus 21-én rajtol el ugyanis a játék alfatesztje, amely elsősorban a harcrendszerre fókuszál. Ennek megfelelően a legtöbb harchoz kapcsolódó játékelemet és rendszert ki lehet majd próbálni, cserébe a multiplayer rész, a képességfa vagy a perkök nem lesznek elérhetőek. A teszten azok vehetnek majd részt, akik korábban legalább 75 dollárral támogatták a projektet a Figen. Ugyanezen játékosok később a játék korai változatához is hozzáférnek majd.

A Wasteland 3 Colorado fagyos vidékén fog játszódni, a játékosok pedig a November ranger csapat megmaradt tagjait irányíthatják majd benne. A fejlesztők ígérete szerint az egyszemélyes kampány teljesítése jó ötven órát vesz majd igénybe. A játék PC (ahol nem lesznek áruházi megkötések) mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. ■

Wasteland 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wasteland 3

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2019.08.07. 12:16
Várok rá türelmesen ítéletnapig.........
ajánlott olvasnivaló