Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közeleg a hivatalos Need for Speed bejelentés

Közeleg a hivatalos Need for Speed bejelentés

Holnap leplezik le az egykor szebb időket megért sorozat új epizódját.

2019.08.13. 12:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Need for Speed cím egykor egyet jelentett a nagyközönség számára teljesen elérhetetlen luxusautókkal való virtuális száguldozással meseszép tájakon. Ma pedig a Need for Speed neve egyet jelent a könnyen felejthető, agyonszkriptelt és sztorival túlerőltetett árkád autós játékkal, ami hosszú évek óta nem találja a helyét.

Az EA legutóbb két évvel ezelőtt jelentkezett új résszel, ám a Need for Speed Payback finoman szólva sem lopta be magát a rajongók szívébe. Éppen ezért komolyan oda kell tennie magát a kiadónak, de még inkább az új epizódot fejlesztő Ghost Games csapatának, ha javítani szeretnének valamennyit a sorozat renoméján.

Közeleg a hivatalos Need for Speed bejelentés

Márpedig most már biztosra vehetjük, hogy idén visszatér a széria. Ezt néhány héttel ezelőtt egy kiszivárgott cím (Need for Speed: Heat) dobta fel, most viszont már a hivatalos oldalon található visszaszámláló ad biztosítékot arra, hogy holnap bejelentik az új játékot.

Egyelőre csak pletykák vannak róla, hogy milyen jellegű felvonásra számíthatunk, ezek alapján ismét egy tunningolós, éjszakai versenyzős alkotásra készülhetünk. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló