Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 20

Traileren a FIFA 20 Volta játékmódja

Az egykori FIFA Streetet csempészik bele a játékba.

2019.08.13. 12:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A látványos, de gyakran öncélú cselek hamisítatlan játéka volt a 2005-ben megjelent FIFA Street, amely 2012-ig további három epizódot ért meg. Az árkád, játszótéri focis játék tradicionálisan csak konzolokra jelent meg, meg is találta a maga rajongótáborát, de kezdettől fogva tudni lehetett, hogy soha nem nőheti ki a FIFA sorozat mellékága szerepet.

A legutolsó epizód óta tehát eltelt hét év, de idén – egy bizonyos formában – visszatér az utcai labdazsonglőrködés. A FIFA 20-ban ugyanis külön játékmód, a Volta révén lehet lehetőségünk újra megcsillogtatni a labdás kreativitásunkat. Ez a játékmód kapott most vadonatúj előzetest.

A Volta játékmódban nem csak a nagy pályák sztárjai, hanem az általunk alakított (és megalkotott) játékosok is bűvölhetik a lasztit. Játszhatunk három a három, négy a négy és öt az öt elleni meccseket kétféle módban: a hagyományos futsal szabályok szerint vagy teljesen kötetlenül, szabályok nélkül. Kapunk sztorit is a játékmódhoz, ami ma már megszokottnak számít a FIFA szérián belül is, de lesz lehetőség ligákban is játszani. A mérkőzéseknek 17 pálya ad majd otthont a világ különböző pontjain.

A FIFA 20 szeptember 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Két érdekesség még: ezzel első ízben lesz elérhető az árkád utcai foci PC-n, míg a Nintendo Switchre készülő Legacy Editionből kimarad a Volta játékmód. ■

előző
következő
Traileren a FIFA 20 Volta játékmódja
Traileren a FIFA 20 Volta játékmódjaTraileren a FIFA 20 Volta játékmódjaTraileren a FIFA 20 Volta játékmódjaTraileren a FIFA 20 Volta játékmódjaTraileren a FIFA 20 Volta játékmódja
FIFA 20
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 20

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló