Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Novemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

Visszatér a két gall, hogy újra lepofozzon pár tucat római légióst.

2019.08.14. 14:11 | GeryG | kategória: Játék

Ha a gallokról van szó, mindenkinek Asterix és hű társa, Obelix jut eszébe. Így van ezzel a Microids csapata is, akik tegnap bejelentették legújabb játékukat, az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhirt.

Ezzel tehát trilógiává bővül az eredetileg 2003-ban indult sorozat. A történet ezúttal egy titokzatos levéllel kezdődik, amely a druida Getafix kezébe kerül. Ő küldi egy lehetetlennek tűnő kincskereső kalandra a két gallt, akik a menhir kristály segítségével olyan távoli vidékekre is eljutnak, ahol sosem látott veszedelmek leselkednek rájuk.

Természetesen mindezt kellő mennyiségű humorral tálalják, hogy minden korosztály számára ugyanolyan élményt nyújtson. A játék során fel kell fedeznünk a világot, le kell pofoznunk néhány tucatnyi római légióst, titkos ereklyéket kell összegyűjtenünk és fejtörőket megoldanunk. Ráadásul mindezt a sorozat történetében először akár kooperatív módban is megtehetjük majd.

Az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir a standard kiadás mellett egy Limited Edition és egy Collector’s Edition változatot is kínál. Ezekben a játék mellett a két főhős figurái is helyet kapnak. A játék november 21-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Novemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir
Novemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal MenhirNovemberben jön az Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir
Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló