Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Bee Simulator

Ilyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódja

Osztott képernyőn is játszható lesz a méhecskeszimulátor.

2019.08.21. 23:19 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2019

A tavalyi gamescomon néztük meg a Bee Simulatort, egy lengyel csapat érdekes koncepciójú, családbarát "méhecskeszimulátorát". A gamescom során kiadott rövidke videóban ezúttal a kooperatív játékmenet bemutatására koncentrálnak.

A Bee Simulatorben akár négyen játszhatunk majd együtt vagy egymás ellen - a video tanúsága szerint akár osztott képernyős módban is. Méhünk otthona a New York-i Central Parkról mintázott helyszín egyik fájában található, innen kell útra kellnünk virágport gyűjteni és megküzdeni különböző ránk leselkedő állatkákkal. Mindeközben pedig akár tanulhatunk is, például a méhek kommunikációjáról, a virágporgyűjtésről és a kaptár védelméről.

Cikkajánló
Bee Simulator gamescom bemutató
Gyerekbarát méhecskeszimulátor készül Lengyelországban.
» Olvasd el!

A Bee Simulator november 14-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Ilyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódja
Ilyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódjaIlyen lesz a Bee Simulator kooperatív játékmódja
Bee Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bee Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló