Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Kerbal Space Program 2

Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2

Folytatást kap a népszerű űrhajós játék.

2019.08.21. 23:47 | Dino | kategória: gamescom 2019

Videojáték, oktatóprogram és szimuláció - gyakorlatilag ezeket gyúrták egybe a Squad munkatársai, amikor megalkották űrhajós játékukat, a Kerbal Space Programot. A játék sok rajongót gyűjtött, így valószínűleg senkit se ért váratlanul az új bejelentés, miszerint készül a folytatás.

A Kerbal Space Program 2-ben új bolygók várnak majd felfedezésre, új technológiákat használva utazhatunk a csillagok között, és kolóniákat is létrehozhatunk. A játékban minden a tudomány mai állásának megfelelően történik, valós kutatási eredményeken alapul. Ezúttal lehetőségünk lesz gravitáció nélküli helyen is építkezni, így még komplexebb építményeket hozhatunk létre. A multiplayer módban pedig mindezt meg is oszthatjuk másokkal.

A Kerbal Space Program 2 a Private Division (a Take-Two-hoz tartozó kiadó) és a Star Theory Games együttműködésében készül, és a tervek szerint 2020 tavaszán fog megjelenni PC-re, 59,99 dolláros áron. Később pedig PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz. ■

előző
következő
Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2
Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2Jövőre jelenik meg a Kerbal Space Program 2
Kerbal Space Program 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kerbal Space Program 2

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2019.08.22. 09:29
Nagyon várom. A KSP-hez kicsit későn csatlakoztam, de amint vérpisálással sikerült először orbitra állnom, ráéreztem az izére és utána hónapokra beszippantott.
Ezt a második részt nem a Squad készíti, mivel ők teljesen eladták a frenchize-t és még most is az első részen dolgoznak (ha jól láttam a steamen a hírek között, akkor épp a bolygók felszínét részletesítik épp).
Az új fejlesztők miatt van bennem egy kis félsz, de az is lehet, hogy, amiben a Squad béna volt, abban ők sokkal jobbak lesznek.

A kolónia építés annyira nem érdekel (elvileg van most is), de a naprendszerek közötti utazás sokkal inkább érdekel, hiszen a 2-ben át lehet majd utazni egy másik naprendszerbe.

És végül ezzel biztos kiakasztom a rajongókat, de én nagyon élveznék egy olyan KSP-t, amiben nincsenek ilyen idióta zöld emberkék, ami engem kicsit idegesít. De ahogy a trailert elnézem, ez marad.
quervo
quervo 2019.08.22. 10:43
Engem leginkább az zavart a játékban, hogy nem nagyon volt nagy rejtély, nagy végső cél. Baromi jó volt fokozatosan haladni, rájönni, hogy melyik bolygóra hogy lehet leszállni, hogy lehet onnan vissza is jönni, de lehetett tudni, hogy van x küldetés, aztán marad a sandbox ökörködés. Örülnék, ha ez változna, és nem pusztán plusz tartalmakat kapnánk.

Meglepett a bejelentés, már pár éve nem poroltam le a KSP-t, de most fellelkesültem.
ajánlott olvasnivaló