Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hunt: Showdown

Megjelent a Hunt: Showdown végleges kiadása

Másfél évig tartó early access státuszát hátrahagyva teljesnek kikiáltott formában vadászhatunk tovább a szörnyekre.

2019.08.29. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek elkészült a Hunt: Showdown fejlesztésével, legalábbis úgy ítélték meg, hogy a játék jelenlegi állapotára már rá merik húzni a teljes jelzőt. Éppen ezért mostantól már nem a korai változat érhető el a Steamen, hanem a végleges kiadás.

A Hunt: Showdown egy multiplayer FPS, amelyben nem csak a többi játékossal, de a pályákon itt-ott felbukkanó szörnyekkel is meg kell küzdenünk. Vagy éppen fordítva: a szörnyvadászatunkat nehezítik meg a hasonló babérokra törő más játékosok.

Cikkajánló
Hunt: Showdown
Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte...
» Olvasd el!

A Crytek szokásához híven egy korrekt látványvilággal rendelkező akciójátékot rakott össze, amelyhez ugyanakkor nem árt egy kisebb atomreaktor teljesítményével bíró PC, ha stabil teljesítményt szeretnénk kisajtolni belőle.

PC-re tehát már elérhető a játék, ugyanakkor a konzolos változat fejlesztése továbbra is zajlik. Ahogyan a későbbi bővítésekkel is lehet számolni. A sort most a The Legend of the Bayou DLC nyitotta meg, ebben két legendás vadász (Bone Doctor és Weird Sister), két egyedi fegyver (köztük a Copperhead névre keresztelt Nagant M1895-tel), valamint 500 blood bond kredit is érkezett. ■

előző
következő
Megjelent a Hunt: Showdown végleges kiadása
Megjelent a Hunt: Showdown végleges kiadásaMegjelent a Hunt: Showdown végleges kiadásaMegjelent a Hunt: Showdown végleges kiadásaMegjelent a Hunt: Showdown végleges kiadása
Hunt: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hunt: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló