Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTFO

Újabb bepillantás a GTFO játékmenetébe

És a hétvégi alfára is lehet jelentkezni.

2019.10.30. 21:59 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Payday egykori fejlesztőiből összeállt 10 Chambers Collective kilencfős svéd csapat dolgozik a GTFO címre keresztelt játékon, amely egy négyfős kooperatív akció-horror-FPS lesz. Halloween közeledtével kiadtak egy kilencperces videót, amelyben újból bepillanthatunk a játékmenetbe.

A gameplay-felvételen maguk a fejlesztők játszanak az egyik pályán, közben még kommunikálva is egymással - terveik szerint a játékban ugyanis nagyon fontos a kooperáció, így ezt ezzel is szerették volna kiemelni. A Komplexumban, a GTFO föld alatti világában mászkálnak, a hidrosztázis egységet keresve, segítséget pedig számítógépterminálok használatával és az ajtókon lévő feliratok felkutatásával kaphatnak.

A GTFO még az év végén elérhetővé válik korai hozzáférésű verzióban, azonban aki már most hétvégén - október 31. és november 3. között - kipróbálná a játékot, az jelentkezhet 10 Chambers nagykövetnek, és hozzáférést kaphat az alfa verzióhoz.

Cikkajánló
GTFO próbakör a gamescomon
Mélyen a föld alatt, egy eldugott bázison négy idegen összefog, hogy túléljék a mutáns szörnyek támadását.
» Olvasd el!

előző
következő
Újabb bepillantás a GTFO játékmenetébe
Újabb bepillantás a GTFO játékmenetébeÚjabb bepillantás a GTFO játékmenetébeÚjabb bepillantás a GTFO játékmenetébeÚjabb bepillantás a GTFO játékmenetébe
GTFO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTFO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló