Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships: Legends

Dobozos kiadást kap a World of Warships: Legends

A Firepower Deluxe Edition négy prémium hajóval és egy hónapnyi prémium tagsággal kecsegtet.

2019.11.07. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a World of Warships konzolos változata, a World of Warships: Legends mindenki számára ingyen elérhető, a mikrotranzakció révén töméntelen mennyiségű pénzt el lehet benne költeni. Most a Wargaming a Gearbox kiadói részlegével társulva új szintre emeli a dolgot: közeleg a játék dobozos kiadása, a Firepower Deluxe Edition.

Ebben az egyébként ingyenes játékhoz egy rakás exkluzív fizetős tartalom kapott helyet, amelyek révén mind az újoncok, mind a már veterán játékosok is felgyorsíthatják a játékon belüli fejlődésüket. Négy prémium hajó is jár a vásárlóknak: Iwaki, Kamikaze, Texas és Arizona. Emellett egy hónapnyi prémium tagság, valamint játékon belüli kredit is jár a játékosoknak.

A World of Warships: Legends – Firepower Deluxe Edition PlayStation 4-re és Xbox One-ra is november 15-én fog megjelenni.

A Wargaming emellett bejelentette, hogy a mozikban ma debütáló Midway kapcsán új ideiglenes küldetések kerültek a PC-s World of Warshipsbe. Ezek egészen december 5-ig lesznek elérhetőek, bővebben pedig a hivatalos oldalon olvashattok róluk. ■

World of Warships: Legends
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warships: Legends

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló