Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Broken Lines

Világháborús taktikai játék lesz a Broken Lines

A felülnézetes játékban a háború szörnyűségeit élhetjük át, miközben nekünk is kemény döntéseket kell hoznunk.

2019.11.20. 21:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyelőre sem a Super.com kiadó, sem a PortaPlay stúdió nem tartozik a leghíresebbek közé, de ez bármikor megváltozhat. Csupán egy-két remek játékot kell letenniük az asztalra. Hogy ez a játék a Broken Lines lesz-e, az majd jövőre kiderül, mindenesetre egy érdekesnek ígérkező alkotásról van szó.

A történet a második világháború idején játszódik, de egy fiktív valóságban. Hőseink egy csapatnyi katona, akik az ellenséges vonalak mögött rekedtek, így kemény küzdelem vár rájuk, ha haza akarnak jutni. Ráadásul nem csak a csaták viselik meg őket fizikálisan, de a háború könyörtelensége és szörnyűségei is szellemileg.

Játékmenetét tekintve egyaránt merít az XCOM-jellegű körökre osztott játékokból és a valós idejű taktikai játékokból is. A játék mindig megáll, ha új veszély bukkan fel a közelben, így van lehetőségünk megtervezni a következő lépéseinket, akcióinkat. Ezeket aztán valós időben, az ellenséggel egyszerre kivitelezi a játék, így egyáltalán nem biztos, hogy az lesz az események folyása, amit előzetesen feltételeztünk.

Az összecsapások között menedzselnünk kell a csapatot, illetve idővel azt, ami megmaradt belőle. Ahogy haladnak előre a kelet-európai fronton, a háború szörnyűségei lassan formálják a csapattagok személyiségét. Éppen ezért a játék nagy hangsúlyt fektet majd erre és a történetmesélésre egyaránt.

A Broken Lines a tervek szerint valamikor 2020 első negyedévében fog megjelenni PC-re és Nintendo Switchre, de a hivatalos oldal tanúsága szerint van esély a PlayStation 4 és Xbox One változatokra is. ■

előző
következő
Világháborús taktikai játék lesz a Broken Lines
Világháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken LinesVilágháborús taktikai játék lesz a Broken Lines
Broken Lines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Broken Lines

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló