Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiszivárgott a Resident Evil 3 remake borítója?

Kiszivárgott a Resident Evil 3 remake borítója?

Egyre valószínűbbé válik az, amit eddig csak pletykáltak: készül a harmadik rész felújítása is.

2019.12.03. 18:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első és az annak előzményeit elmesélő „nulladik” epizód remasterelt kiadásai is remekül sikerültek. Ám a Resident Evil 2 idén megjelent felújított kiadása tette fel eddig az i-re a pontot. A Capcom tehát eddig remekül bánik a nagy múltú sorozattal, és a világon semmi oka nincs, hogy ne folytassa ezt a remek munkát. Ha így tesz, akkor pedig nem is következhet más a sorban, mint a Resident Evil 3 remake-je.

Kiszivárgott a Resident Evil 3 remake borítója?

Az elmúlt hetekben egyre inkább felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint a kiadó már javában dolgozik is a harmadik epizód felújításán. Ma pedig újabb adag olaj került a tűzre: a jelek szerint kiszivárgott az új kiadás borítója, mindjárt több változatban is. Amiben mindegyik megegyezik, hogy szerepel rajtuk a Nemesis, ám az egyik verzión Jill Valentine és Carlos Olveira társaságában, míg a másikon csak egyedül. Utóbbi viszont a Z Version alcímet is viseli, amely vélhetően egy gyűjtői kiadást takarhat.

Kiszivárgott a Resident Evil 3 remake borítója?

De az sem kizárt, hogy a szintén készülő Resident Evil Resistance-nak is köze van a dologhoz. Erről is szivárogtak ki ugyanis képek, amelyeken ugyanolyan betűtípussal szerepel a cím, mint a Resident Evil 3-én. Ebből pedig arra is lehet következtetni, hogy a két játék egyszerre fog megjelenni, a Z Version pedig esetleg egy gyűjtői csomagot jelent, amelyben mindkét játék benne lehet. Persze ezek egyelőre csak találgatások.

Kiszivárgott a Resident Evil 3 remake borítója?

A Capcom viszont továbbra is hallgat, de nagyon nem húzhatja már tovább a bejelentést. 2020 pedig remek év lenne egy újabb Resident Evil remasterhez vagy remake-hez... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (21)

Archanelion
Archanelion 2019.12.10. 15:34
Meglepetés
Berci1
Berci1 2019.12.10. 23:10
Csak nekem nem tetszik Jill és Chris modellje? Főleg Jillé néz ki nagyon idétlenül szerintem. Chris meg úgy fest mintha most jött volna ki vmi koleszos buliból. Bár Claire kacsacsőrét se szeretem a 2-ből. :/ Amúgy remélem nem kapkodják el és lesz olyan jó mint a 2. rész volt.
Trufa
Trufa 2019.12.11. 08:20
Nem próbáltam. 27 évesen nyilván én is tudtam játszani, de 40+ évesen gyerek, feleség, kutya, saját háztartás mellett kicsit átértékelődnek a dolgok. Nem mintha panaszkodnék, mert azért így is jut pár órám játszani vagy egyéb hobbimra egy héten.

Szóval játékoknál inkább a gyöngyszemekre próbálok fókuszálni, nem az újabb lehúzott bőrökre, legyen bármilyen jó. Ebben bizonyára benne van az is, hogy óriásit csalódtam egy kedvenc játékom remake-jében (Syndicate -> Satellite Reign), de lehet, hogy már csak szimplán nem köt le az ilyesmi.

A Resident Evil is valahol ott van nálam, szép volt, jó volt, de, mint horror, elég klisés. A mostanra már a csapból is folyó zombik rohadt unalmasak. Egy Silent Hill 2 remake-re viszont lehet, hogy vevő lennék :-)

Ha megjelenik a Cyberpunk 2077, azzal én szerintem már életem végéig el leszek, ha olyan masszív lesz, mint a Witcher 3 :)

Peace: ja, én is így voltam vele. De a gyereknevelés eléggé keresztbe tesz a terveknek :) Igazából el sem lehet magyarázni, milyen, meg kell élni.
Peace
Peace 2019.12.11. 08:34
Nincs mese. Addig tolom a gémet, amíg nincs gyerkőc!!! De én vevő vagyok erre a remake-re is! Azért is, mert én nem játszottam végig a RE 2-3-at. 4-5-6 volt meg. Resident Evil 1 és Zero remake-eket még letoltam, de a 2-3 valamiért nem ment. Nagyon hamar feladtam és kiléptem belőlük. De a 2-nek a remake-je olyan jól sikerült, hogy nem tudtam letenni konkrétan. Pedig a survivor horror egyáltalán nem az én stílusom.
Archanelion
Archanelion 2019.12.12. 18:28
Aki még nem látta volna.


- Berci1 -

Szerintem jól néz ki az összes. Tökéletesen mutatja be úgymond zöldfülűnek Chris-t a modellezés. Jill valóban nem sikerült tökéletesre, keskenyebb arcú volt eredetileg, de ha ezt vesszük alapul, Leon is. Nem mondom hogy rosszul sikerült bármelyik is, csupán nemes egyszerűséggel rám azt a bizonyos alternatív érzést hozta. Megszoktam gyorsan Leon fejét is, pedig eleinte eléggé csicskagyerek feje volt, de végül rájöttem, hogy ő is csak egy zöldfülű friss rendőr. Jól ábrázolták.

- Trufa -

Én mindenképp kipróbálnám a helyedben. Egy percig sem éreznéd azt, hogy valaha is te játszottál már ezzel a játékkal, hidd el, hogy megéri. Bátran merem ajánlani, hogy ha adsz egy esélyt neki te is, akkor számodra is a gyöngyszemek közé fog tartozni.

A klisé: Néha én már inkább a klisés / klasszikus dolgokat keresem. Ma már annyira túl komplikálják a horrort, annyira túl színezik, hogy elvész a varázsa. Azt hiszem valahogy a filmeknél is így érzek ezen kategória iránt. A zombi kultuszt pedig soha nem tudnám megunni, már-már szinte zombi fan vagyok, és leginkább az összes filmet láttam és az összes játékkal játszottam már ami számít. Remélem én is, hogy a Cyberpunk 2077 olyan lesz mint a Witcher 3. Sajnos egy régebbi showplay kikerült róla, amivel nem igazán nyerte el a tetszésemet. De fogalmazhatunk úgy is, hogy egy eléggé elbaltázott marketing fogás volt az. A játék egyszerűen sem grafikailag, sem mechanikailag, sem tartamilag nem volt felkészülve arra, hogy mutogassák, ők mégis megtették. A hype vonat amire oly' sokan felszálltak a játék végett, így ki is siklott. Így jár az a cég, aki mutogatja a pöcsét, ami még lankadt... Vígan beértem volna pár manipulált felvétellel ,- olyanokkal, amik csak a jó oldalát mutatják be a szoftvernek, ezzel is elkerülve ezt a kellemetlen szájízt, amit utána éreztem. Inkább kicsit füllentsenek - csapjanak be, úgyis azt csinálja szinte minden cég, de a túl nagy őszinteség összeomláshoz vezethet. Természetesen a cégben bízom, és ha nem csalnak az emlékeim, nemrég láttam egy újabb videót róla, akkor már teljesen rendben találtam a játékot. Ilyen ez.
Túl korán mutogatták, szerintem nem volt jó döntés. De azzal a videóval újra elnyerték a tetszésemet.

- Peace -

Ha a RE2-3at akarod átélni modernizálva, akkor el kell sajnos szomorítsalak. Nem sokat hagytak meg a régi mókából, csak éppen annyit, hogy azonnal felismerd hogy miről van szó. Én a helyedben, ha érdekelne az eredeti RE trilógia, akkor fan-made HD packokkal meg egyéb kontárkodásokkal próbálkoznék. Így megmarad az eredetisége, de mégis azért kellemesebb a szemnek, mint a 320*480-as textúrák, vagy még akkorák sem. Értem én hogy nosztalgikus, ha öklömnyi pixelekből állnak a modellek fejei, de ha nem muszáj, akkor én ezt nem erőltetném. Nekem nosztalgikus úgy is, hogy PICIT szépítek a játékon. Amúgy is úgy emlékszem rájuk, amennyire felszépítem a packokkal az ilyen régiségeket... Szerintem megér egy próbát, nem bánnád meg te sem.
ajánlott olvasnivaló