Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zombie Army 4: Dead War

A Zombie Army 4: Dead War sem marad DLC-k nélkül

Aki pedig nem akar lemaradni róluk, egyszerűbb, ha befizet a season passre.

2020.01.28. 21:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány nap, és újra zombik… akarom mondani, náci zombik seregei szakadnak a nyakunkba. Legalábbis, ha beruházunk a Rebellion legújabb játékára, a Zombie Army 4: Dead Warra. A fejlesztők a minap új előzetessel rukkoltak elő, amelyben a premier után várható tartalmi bővítésekhez szeretnék meghozni a kedvet. És persze ahhoz, hogy minél több játékos előfizessen a season passre, mert ugyebár az is lesz.

A trailer tanúsága szerint az alapjáték eseményei után egy Hell Cult című mini kampányt is teljesíthetünk majd egyedül vagy kooperatív módban. Ez három új küldetést foglal magába, de ezen kívül is lesznek újdonságok. Négy új karaktercsomagra is számíthatunk, amelyek minden játékmódban játszható szereplőkkel bővítik a játékot. Fegyvercsomagból pedig kilenc érkezik, bennük új fegyverek, azokhoz új áldások skinek és egyebek. De fegyverskinekből külön is jön majd öt csomag. Végül, de nem utolsósorban kosztümcsomagokra is lehet számítani, szám szerint négyre.

A Zombie Army 4: Dead War PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, megjelenésére február 4-én, vagyis egy hét múlva kerül majd sor. ■

Zombie Army 4: Dead War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Zombie Army 4: Dead War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló