Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Drone Swarm

Készül a Drone Swarm

A Bus Simulator fejlesztői kilőtték magukat az űrbe, valósidejű űrstratégián dolgoznak.

2020.02.07. 12:08 | GeryG | kategória: Játék

A Still Alive Studios és az Astragon kiadó már dolgozott együtt korábban, amikor tető alá hozták a Bus Simulator játékot. A stúdió most elég nagy szintet lép, lényegében kilépnek az űrbe, ugyanis új játékuk, a Drone Swarm egy valósidejű űrstratégia lesz.

A történet főhőse Carter kapitány, aki az Argo névre keresztelt telepeshajót irányítja. Ez az emberiség utolsó esélye a megmenekülésre, ugyanis a Földet korábban egy drónsereg támadta meg, és lényegében teljesen elpusztította, mire a hadseregnek sikerült átvennie felette az uralmat. Most ez a drónsereg őrzi az Argót is, nekünk pedig őket irányítva kell megvédenünk magunkat az új élhető bolygó utáni keresés során.

Márpedig védelemre szükség lesz, mert a világűrt különféle idegen civilizációk népesítik be, akiknek csak egyszerű célpontok vagyunk. Viszont a drónokkal mi is megtámadhatunk bárkit, a győzelemhez csak a megfelelő taktikát kell kidolgoznunk. Ugyanakkor nem minden a háborúskodásról szól, hiszen a drónokkal minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy nyersanyagokat is begyűjtsünk, ugyanis csak ezáltal tudjuk hajónkat fejleszteni.

A Drone Swarm egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a PAX East rendezvényen már kipróbálható változatban lesz jelen. A projekt egyébként Michael Bay képregény-stúdiójának a figyelmét is felkeltette, akik el is készítik Carter kapitány történetének képregény-változatát. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Drone Swarm
Készül a Drone SwarmKészül a Drone SwarmKészül a Drone SwarmKészül a Drone SwarmKészül a Drone SwarmKészül a Drone Swarm
Drone Swarm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Drone Swarm

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló