Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Room

Afganisztánban háborúzhatunk a War Roomban

A valósidejű stratégiában szűkös erőforrásokból gazdálkodva kell kifüstölnünk a rejtőzködő ellenséget.

2020.02.11. 14:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A háborús stratégiai játékok műfaja, ha nem is haldoklik, de messze van egykori fénykorától. Éppen ezért minden ilyen játékra sokkal jobban felkapják a fejüket a rajongók is. Hogy a War Room végül sikert arat-e, az a jövő zenéje, de esélye mindenképpen lehet, már csak a konkrét konkurencia hiányában is.

A War Room Afganisztánba repíti majd a játékosokat, ahol az amerikai csapatokat irányítva kell felkutatni és likvidálni az bujkáló ellenséges katonákat. Csakhogy az erőforrásaink végesek, és azt sem lehet biztosan tudni, hogy valójában a térség mely pontján rejtőzködik az ellen. Így a játékosoknak okosan kell menedzselni az egységeket és az utánpótlást.

Ha ugyanis túlságosan elaprózzák az erőiket, akkor könnyen a gerillatámadások áldozatául eshetnek. Ha viszont rossz helyre vezényelnek ki túl nagy erőket, akkor máshol – ahol tényleg szükség lenne rájuk – nem tudnak lecsapni az ellenségre. Akármilyen parancsokat is adunk ki, közben arra is gondolnunk kell, hogy mi alapvetően a terroristák ellen harcolunk, vagyis akcióink során a civileket is meg kell védenünk. A csapatmozgásokat és a menedzsment részt szatellit képeken keresztül követhetjük, míg a tényleges összecsapásokat már jóval közelebbről, drónok kameráin keresztül láthatjuk majd. A végső cél kilenc megy felszabadítása.

A War Room egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de ezt az ígéretek szerint hamarosan bejelenthetik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Afganisztánban háborúzhatunk a War Roomban
Afganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War RoombanAfganisztánban háborúzhatunk a War Roomban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló