25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Végre megkezdődik az Uncharted forgatása?

Egyre több jel mutat arra, hogy bő egy évtizedes vergődés után végre tényleg lesz valami a filmből.

Írta: GeryG

Végre megkezdődik az Uncharted forgatása?

A projekt éveinek számával csak az ez idő alatt elfogyasztott rendezőjelöltek száma vetekedhet. Nem túl szép mutató egy alapvetően világsikernek tekinthető videojáték-franchise alapján készül(end)ő mozival kapcsolatban. De az Uncharted kálváriáját szinte mindenki ismeri. Most viszont úgy néz ki, hogy végül mégis csak kezd egyenesbe kerülni a projekt.

A film jelenleg hetedik rendezőjénél tart, Ruben Fleischer pedig úgy tűnik, csak tető alá hozza Nathan Drake és Victor „Sully” Sullivan első közös kalandját. Mert ugyebár az Uncharted mozi nem valamelyik játékot dolgozza majd fel, hanem az ifjú Nathan Drake egyik első kincsvadászatát. És azt a harmadik rész óta tudjuk, hogy az egyik ilyen buli során hozta össze a sors Nate-t és Sullyt.

Végre megkezdődik az Uncharted forgatása?

A legfrissebb hírek szerint a sokéves vergődés után most végre tényleg elkezdődhet a forgatás. Erről a főszereplő Tom Holland beszélt egy interjú során, aki elárulta, hogy az első jeleneteket a tervek szerint március közepén kezdik el felvenni. A Pókemberként elhíresült színész emellett mesélt a Sullyt játszó Mark Wahlbergről is, aki szerinte tökéletes választás a szerepre, illetve arról, hogy a filmre a legnagyobb hatással az Uncharted 4: A Thief’s End lesz. Ez mondjuk nem annyira meglepő, hiszen a legtöbbet ebben a részben foglalkoztak Nathan gyerekkorával.

Az Uncharted eredetileg idén karácsonykor került volna a mozikba, de ezt a legutóbbi rendezőváltás után nem sokkal elhalasztották 2021. március 5-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!