25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új DLC-vel bővült a Classified: France ’44

Az új csomag küldetéseket, fegyvereket, ruhákat és új pályát ad a játékhoz.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Március elején jelent meg PC-re és konzolokra az Absolutely Games és a Team 17 második világháborús játéka, a Classified: France ’44. A körökre osztott taktikai-stratégiai játékban ellenállók és ügynökök kis csapatát irányíthatjuk, akik a háború sújtotta és a nácik által elfoglalt Franciaországban tevékenykednek.

A játék alapvetően pozitív fogadtatásban részesült, a készítők pedig igyekeznek addig ütni a vasat, amíg meleg. Ezért egészen gyors tempóban készítik hozzá az új tartalmakat is. Korábban már megjelentek a Resistance Kit és a Guerilla Pack DLC-k, őket pedig a napokban az Agent Pack követte.

Cikkajánló
Classified: France ’44 teszt – Végre újra egy X-COM rendszerű második világháborús játék

Classified: France ’44 teszt – Végre újra egy X-COM rendszerű második világháborús játék

Ősz húrja zsong, jajong, busong a tájon. S ont monoton bút konokon és fájón. – A D-dayt készíthetjük elő az Absolutely Games játékában.

Utóbbiban új pályaként megérkezett a Radar, mellé pedig két vadonatúj küldetés is jött Over Hill Under Hill és Make Every Kill Count címmel. Új fegyverként bevethetjük a Winchester 1912-t, illetve a Beretta új variánst kap Beretta Compact néven. Emellett a női ellenállóhoz új Agent skin is érkezett.

A Classified: France ’44 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg március 5-én. A DLC a season pass részeként és önállóan is megvásárolható hozzá.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Classified: France '44
  • Classified: France '44
  • Classified: France '44
  • Classified: France '44
  • Classified: France '44
  • Classified: France '44
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11514]
Kicsit még azért reménykedem, hogy valami igazi DLC is megjelenik majd (mondjuk Jugoszlávia vagy Észak-Afrika) nem csak ilyen skin-es dolgok.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)