Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény/hirdetés

A személyiségfejlődésről röviden (x)

2020.03.16. 09:55 | szerző: hirdetés (x) | kategória: Sajtóközlemény/hirdetés

Meglehet, hogy nem is gondolnád, hogy milyen fontos a személyiségfejlődés az életedben. Ha foglalkozol a kérdéssel, ha nem, ez a folyamat mindenképp végig fog menni benned, akár akarod, akár nem. Lehet, hogy lesz választásod és örömmel indulsz el az úton, de ha a sokadik lehetőséget is kihagyod, akkor elképzelhető, hogy drasztikus és fájdalmas ez az iránymutatás.

Nehéz a változás
Az ember, természeténél fogva, nehezen változik és hagyja el a komfortos, járt utat. Pedig nem mindig a bevett példák és unalomig ismert frázisok jelentik a jó megoldást. Merni kell lépni és felfedezni, ahogy azt a történelem során oly’ sokan megtették, és ezzel változást hoztak.

A személyiségfejlődésről röviden (x)

Míg korábban a változás nem mindig volt biztonságos, addig ma majdnem biztos, hogy nem fog felfalni egy tigris, ha elhagyod az otthonodat (maximum, ha bemászol hozzá az állatkertben).

Míg az őskorban a biztos és jól ismert dolgok jelentették a túlélést, addig ma már ez közelről sem igaz. Maradjunk a tigrisnél. Akkoriban meg volt az indok, ami miatt nem cselekedtek, és nem történt meg a változás. Ma már ez kevés, hiszen csak te változtathatsz, márpedig azzal, hogy kilépsz a komfortzónádból és elindulsz a sikerhez vezető úton.

Az új dolgok eléréséhez ki kell fejlesztened az új gondokodásmódod, új kvalitásokat kell kifejlesztened. Ez nem mindig kényelmes, van, hogy fájdalmas, de ne add fel, a végén biztosan eléred a céljaidat!

Ne felejtsd el, hogy mindez csak akkor jó és ténylegesen hasznos, ha egy folyamat megy végbe benned és az életedben. Drasztikusabb esetben, ha nem vagy nyitott a folyamatra, akkor meglehet, hogy hirtelen és akaratod ellenére csöppensz az adott helyzetbe, amihez alkalmazkodnod kell.

Válts nézőpontot!
A szemléletváltás alapvető igénye a fejlődésnek, így valamikor el kell indítanod a folyamatot. Ehhez persze jó döntés, ha igénybe veszed egy coach segítségét, hiszen sokkal könnyebb úgy végighaladni a folyamaton, hogy valaki fogja a kezed és vezet. Ez akkor is jelentősen segíthet az előrelépésben, ha mondjuk tisztában vagy azzal, hogy hol tartasz épp az utadon, de úgy érzed, hogy elakadtál, és nem tudsz tenni egy lépést sem a célod felé. Ilyenkor mindig jó, ha van, aki segít a haladásban, hiszen tapasztalataiból erőt és bátorságot meríthetsz, hogy megleld azt, amire éppen szükséged van.

Próbáld ki Kolozsi Mariann mentorprogramját, melynek keretében 3 hónapon keresztül dolgozhatsz a személyiségfejlődéseden úgy, hogy közben ott áll melletted és támogat a változásban. Ne hagyd, hogy a kényelem és a bevett szokások határozzák meg az életed, indulj el egy új látásmód felé! ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló