Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTFO

A hónap végén frissül a GTFO korai változata

A Rundown rendszer értelmében a hónap végén lecserélik az eddigi tartalmat az újra.

2020.03.19. 21:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 10 Chambers Collective csapata még tavaly lőtte fel a Steamre a GTFO korai változatát. A belső nézetű, kooperatív akció-túlélő játékban egy négyfős csapat ereszkedik le egy több száz méter mélyben rejlő bázisra, hogy ott különféle feladatokat hajtson végre. Ám mivel a bázist mutáns lények lepték el, ez korántsem veszélytelen feladat. A lőszer véges, a bázis igazi labirintus, a lények pedig piszok veszélyesek és még sokan is vannak. Így a feladatok teljesítéséhez, ezzel a győzelemhez és végső soron a túléléshez elengedhetetlen a csapattagok közti folyamatos kommunikáció és a jól átgondolt csapatmunka.

A fejlesztők egy egészen érdekes formáját választották a játék hosszú távú szavatosságának, ez pedig a Rundown rendszer. Ennek értelmében meghatározott időközönként frissítés érkezik a játékhoz, ami egyszerűen lecseréli a teljes tartalmat valami újra. A következő ilyen frissítés március 31-én várható, ebből érkezett a napokban új előzetes is.

Tíz új pálya, új fegyverek, új feladatok és persze új mutáns szörnyek várnak a játékosokra. A videón az egyik első küldetést játsszák végig a fejlesztők, közben két új fegyvert is megnézhetünk akció közben, így persze a szörnyek sem maradnak el. ■

GTFO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTFO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló