Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx jár most a HTC VIVE Cosmos Elite mellé

Ha most veszed meg a legütősebb csomagot, akkor megkapod mellé a jövő héten debütáló játékot is.

2020.03.20. 16:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jövő héten jelenik meg a Half-Life: Alyx, az eddigi talán legjobban várt VR-játék. A rajongók immár tizenhárom éve várják, hogy folytatódik a Half-Life széria, ez most meg is történik, és talán egy egészen új irányba fordulhat az egész franchise, ha az Alyx jól teljesít.

Csakhogy az Alyxhez szükség van valamelyik PC-kompatibilis VR-headsetre. Éppen ezért a játék bejelentése után szinte azonnal elfogytak a Valve Index-VR készletei. Szerencsére bármelyik másik headset is megteszi, és akkor már miért ne gondolhatnánk nagyot? Vegyük meg most a legdrágább, legteljesebb szettet a HTC VIVE-ból! Ez a HTC VIVE Cosmos Elite, amely most debütál hazánkban. A csomagban nem csak a legújabb headset, de a mozgásérzékelős kontrollerek, illetve a még pontosabb követéshez szükséges extra tracking tornyot is megtaláljuk.

És, ha most vesszük meg a csomagot, akkor megkapjuk mellé ajándékba a Half-Life: Alyx játékot is! Aki így tesz, az a csomagban egy vouchert is talál, ezt aktiválhatja a játék március 23-i premierjekor. Persze ezért elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, hiszen a HTC VIVE Cosmos Elite nem olcsó mulatság: ajánlott fogyasztói ára 355 000 forint… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Half-Life: Alyx
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Half-Life: Alyx

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló