Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Humankind

Történelemírás a Humankind új fejlesztői naplójában

Az út fontosabb, mint a végső cél, így hagyd hátra lábnyomodat az általad írt történelemben.

2020.04.08. 17:28 | GeryG | kategória: Játék

Az Amplitude Studios a napokban jelentkezett a legújabb Humankind fejlesztői naplóval, ami már a harmadik a sorban. Az első videóban arról meséltek, hogy milyen motivációkkal vágtak neki a játék fejlesztésének. A második naplóban már a játék világa, a terep és a táj változatossága volt a téma.

Most pedig még mélyebbre vezetnek minket a játékmenet finomságaiban. Az új fejlesztői napló arról szól, hogyan válhatunk híres vezetőkkel, hogyan formálhatjuk magunk körül a világot és így a történelmet is, és miként hagyhatjuk hátra lábnyomunkat az általunk felvirágoztatott birodalomban.

A játékban hat korszakon át kell vezetnünk népünket, de nagyon nem mindegy, hogy ezek alatt mit és miként teszünk. A korszakokban ugyanis csillagokat szerezhetünk, ezek pedig a hírnév-pontszámunkat növelhetik. Márpedig a játék végső megnyeréséhez a hírnéven át vezet az út. A megszerzett „éra csillagok” ugyanis különböző módokon járulnak hozzá a hírnevünk öregbítéséhez: többek közt a népesség növelésével, a városok kiterjesztésével, a technológiák felfedezésével, kulturális befolyással és háborúk megnyerésével. De emellett rengeteg nagy tettet vihetünk majd véghez, ezekkel tovább emelve a hírnevünket.

A Humankind sajnos továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, így még nem tudni, hogy mindebben mikor lehet már nekünk is részünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Humankind
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Humankind

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló