Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Peaky Blinders: Mastermind

Peaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájából

Hamarosan játékot kap a tévésorozat.

2020.04.22. 15:17 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ötödik évadjánál tart a Netflixen megnézhető, de amúgy eredetileg a BBC által vetített Peaky Blinders tévésorozat (magyar címén Birmingham bandája). Tommyt és bandáját pedig hamarosan mi is irányíthatjuk majd, ugyanis videojáték készül a XX. század elejének Angliájában játszódó szériából.

A Peaky Blinders: Mastermind a sorozathoz hasonlóan a világháború utáni időkben játszódik. A sztori közvetlenül az első évad előtt játszódik. A Shelby család bűnszervezetéhez csatlakozva egy Tommy tönkretételére irányuló összeesküvést fedezünk fel, így egyik célunk ennek megakadályozása lesz.

A stílusában leginkább talán a Shadow Tacticshez hasonlító játékban a banda tagjait irányíthatjuk, Tommy mellett például Arthurt, Pollyt, Adát és Finnt. Mindegyik szereplő más képességgel rendelkezik, így gondos taktikai gondolkodást igényel majd a pályák teljesítése. A sorozat egyik jelenetéhez kapcsolódva a fejlesztők azzal az ötlettel álltak elő, hogy a játékos a karakterek cselekvéseit az időben előre is visszafele is megtervezhessük, így koordinálva össze tevékenységüket a küldetések sikeréhez.

A Peaky Blinders: Mastermind PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni valamikor a nyár folyamán. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Peaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájából
Peaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájábólPeaky Blinders: Mastermind címmel készül játék a Birmingham bandájából
Peaky Blinders: Mastermind
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Peaky Blinders: Mastermind

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2020.04.23. 07:51
Azta! Várós...
ajánlott olvasnivaló