Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Shadow Tactics - Blades of the Shogun

Shadow Tactics: Blades of the Shogun videobemutató

A játék első küldetésébe pillanthattok be videónkban.

2016.12.02. 08:47 | szerző: GeryG | Ismertető/teszt

Már a gamescom során lehetőségünk nyílt kipróbálni a Mimimi Productions új taktikai játékát, a leginkább szamurájos-ninjás Commandosként jellemezhető Shadow Tactics: Blades of the Shogunt. Mostanra megérkezett a tesztpéldány is, így még a december 6-i megjelenés előtt tudjuk bemutatni Nektek a játékot. Az alábbi videóban az első küldetésből láthattok egy részt, miközben beszélünk is egy kicsit a Shadow Tacticsről. ■

Kulcsszavak: JátszóDome

Shadow Tactics - Blades of the Shogun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Tactics - Blades of the Shogun

hozzászólások (5)

Barthezz
Barthezz 2016.12.03. 09:53
Köszi a bemutató videot, engem meggyőztél a játékról. Már nagyon-nagyon régóta vártam egy Commandos-hoz vagy Desperados-hoz hasonló játékot és ez tényleg egy-egy az egyben olyannak tűnik. ;) Az irrealisztikusságot sem lehet felróni neki, hiszen ez a nagy elődökre is ugyanúgy jellemző volt, bár a Commandos 2. részétől ha jól emlékszem, már volt legalább fülük az őröknek. :D Tetszik a bemutatód stílusa és humorossága is, szóval részemről jöhet a folytatás, bár a spoilerek miatt a többit már nem nézném meg, magam szeretném felfedezni a játékot. :)

Egyébként hány küldetés van és hány óra a várható össz-játékidő?
Gobiakos
Gobiakos 2016.12.03. 10:51
Én azt mondom, hogy sokkal inkább ilyen videók készítésével kellene a drága időt tölteni a Dome crew-nak, mint pl a Notruf 112-féle botrányokkal. No offense Dino, de erre tényleg sokkal inkább lenne igény szvsz. :-)
GeryG
GeryG 2016.12.03. 22:12
Örülök, hogy tetszik, lesz még folytatása. :)
Sajna biztosat nem tudok még mondani, mert én sem értem a végére, de a gamescomos emlékeim szerint 10-15 pálya körül lesz, darabja pedig 1-2 órás játékidőt vesz majd igénybe. De ezek elég ködös emlékek, szóval ne vedd készpénznek. :D
Barthezz
Barthezz 2016.12.03. 22:43
Nah akkor azért majdnem hasonló hosszúnak tűnik, mint az elődök voltak. Lehet a karácsonyi szünetre ezt a játékot fogom az SC2 Nova helyett beütemezni, ez hosszában jobban kitöltené ezt a másfél hetet, másrészt már tényleg úgy vártam egy Commandos-szerű játékra, mint egy falat kenyérre. ;-) Remélhetőleg fognak még ilyen játékok születni és majd talán egyszer valamikor hátha lesz egy Commandos 4 is. :-)
Dino
Dino 2016.12.03. 23:24
Gobiakos: A Notruf 112 egy kísérleti sorozat darabjaként került elő: a cím/rövid leírás alapján érdekesnek tűnő új megjelenések közül veszek elő a Steamről egy-egy játékot, hogy aztán fél órát játsszak vele, miközben video is készül. Aztán van, amivel jól mellényúlok, de pl. a Quern majdnem elkerülte a figyelmemet, és milyen jó, hogy nem tette! (Csak időt kéne szakítanom a folytatására :D ) Egy ideig még kísérletezünk szerintem, aztán meglátjuk, mi kap majd több figyelmet.
ajánlott olvasnivaló