25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tíz éves a World of Tanks és más Wargaming hírek

Battle passt kapott a WoT Blitz, tengeri parádé a World of Warshipsben.

Írta: Dino

10 éves születésnapját ünnepli a World of Tanks, ez alkalomból pedig 4 hónapig tartó eseménysorozattal jubilál a Wargaming. A 160 millió regisztrált játékosra öt tematikus fejezet vár ez alatt az idő alatt, extra küldetésekkel és természetesen változatos jutalmakkal, nyereményekkel. Az összegyűjthető emlékérmék a kerek évforduló alkalmából a játékon belül nyílt áruházban válthatóak be értékes tárgyakra és testreszabható, exkluzív tartalmakra , mint például a IX-es szintű T30-as amerikai tank. Az első fejezet május 18-áig tart, az ünneplés pedig augusztusban egy nagyszabású eseménnyel fog zárulni.

A World of Tanks márciusban kapott battle passt, ez a fejlesztés pedig most elérte a mobilos World of Tanks Blitzet is. Az Operation Onslaught 40 szintből áll, amelyek küldetései során a fejlődést jelentő bélyegeket gyűjthetünk. A battle pass egészen május 29-éig tart. A WoT-hoz hasonlóan itt is részt lehet venni ingyen a küldetésekben, aki azonban a prémium változatra voksol, extra jutalmakat kaphat.

Végül pedig a Wargaming hadihajós játékához, a World of Warshipshez kapcsolódóan is érkezett egy hír. 75 éve zárult le Európában a második világháború, ez alkalomból pedig május 6-án virtuális tengeri parádét tartanak, amit Twitchen közvetítenek is. Az esemény természetesen teljesen békés lesz, a résztvevő rajongók megadott koreográfia szerint irányíthatják majd az ikonikus szövetséges hadihajókat. Az eseményeket pedig James D. Hornfischer haditengerészeti történész, valamint olyan influenszerek kommentálják, mint The Mighty Jingles, Drachinifel és Chieftain, ismertetve például a az egyes hajók főbb eredményeit. Az esemény nézői számára pedig különböző nyeremények (álcák, hajók) is várnak.

Tíz éves a World of Tanks és más Wargaming hírek

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!