Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Control

Generációt vált a Control

Jesse Faden jövőre PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is felveszi a harcot a Hiss ellen.

2020.06.15. 15:11 | GeryG | kategória: Játék

Lassan egy éve már, hogy Jesse Faden akarva-akaratlanul is a természetfelettit felügyelő hivatal fejévé vált, vagyis amióta megjelent a Remedy legutóbbi játéka, a Control. Ez nem kicsit megosztotta a játékos társadalmat, mivel vagy nagyon rákapott valaki az ízére, vagy nagyon nem, átmenet nem igazán volt a két állapot között.

Cikkajánló
Control teszt – Jesse Faden nem Max Payne...
A Remedy az időlassítás, a fény-árnyék és az időmegállítás után ezúttal a telekinézissel próbálta meg feldobni aktuális játékát.
» Olvasd el!

A Remedy egyelőre (legalábbis nyilvánosan) nem dolgozik újabb játékon, de ez nem jelenti azt, hogy a széken hintázva töltenék a hétköznapokat. Ehelyett a Control új kiadásán szorgoskodnak, amely már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fog megjelenni.

Egyelőre nagyjából ennyi információval kell beérnünk, minden továbbit később fognak az orrunkra kötni. Maga a generációváltás különösebben nem meglepő, hiszen a Control egyike a ray tracinget elsőként kihasználó játékoknak, ám ez egyelőre csak PC-n elérhető látványelem. Az új konzolgeneráció viszont már támogatni fogja, így ott is pazar látványban lehet majd részünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Control
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Control

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló