Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Már megjelenésekor jobban fog kinézni a Cyberpunk 2077 az új konzolgeneráción

További részleteket árult el a CD Projekt RED a next-gen konzolokkal kapcsolatos terveikről.

2020.06.19. 11:41 | Dino | kategória: Játék

Mint tegnap megírtuk, a CD Projekt RED úgy döntött, hogy két hónapot csúsztatja a Cyberpunk 2077 megjelenését annak érdekében, hogy egy tényleg befejezett, minden tekintetben tökéletes játék kerülhessen ki kezeik közül. A bejelentést követően aztán konferenciahívás keretében mondtak el további részleteket, és válaszoltak befektetői kérdésekre.

Ebből kiderült, mik a terveik a következő konzolgeneráció kapcsán a fejlesztőknek. A november közepi dátum feltételezhetően igen közel van az új konzolok megjelenéséhez (legalábbis ha lehet hinni az azokkal kapcsolatos pletykáknak), így akár a next-gen konzolokra megjelenő első játékok között lehet a Cyberpunk 2077.

Mint elmondták, a játék már az új konzolok boltokba kerülésekor jobban fog kinézni azokon, mint a PlayStation 4-en vagy Xbox One-on, de valamikor később - valamikor 2021 során - egy ingyenes patchet is kiadnak majd, amelynek segítségével még jobban kihasználja a Cyberpunk 2077 az új masinák hardverét.

Ezen kívül ha valaki megveszi a PlayStation 4 vagy Xbox One verziót, ugyanannak a gyártónak az újabb masinájára nem kell külön megvásárolnia a játékot, megkapja a PS5/XSX verziót is. (Ami a Microsoft konzolja esetében nem újdonság, a Sony azonban egyelőre nem jelentette be ilyen irányú terveit.)

Cikkajánló
Késik a Cyberpunk 2077
Valamivel tovább kell várni a CD Projekt RED idei nagy játékára.
» Olvasd el!

A Cyberpunk 2077 november 19-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint azok megérkezésekor PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.

Csatlakozz Te is a Cyberpunk 2077 Hungary Facebook-csoporthoz!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló