Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Késik a Cyberpunk 2077

Valamivel tovább kell várni a CD Projekt RED idei nagy játékára.

2020.06.18. 20:38 | Dino | kategória: Játék

A CD Projekt RED komolyan veszi a "Ready when it's done" koncepciót, azaz nem szeretne félkész játékot kiadni, ennek érdekében pedig attól sem riadt vissza, hogy ma közölje a Cyberpunk 2077 késését.

Mint közleményükben írják, tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen döntés kockázatot jelent a rajongók bizalmára nézve, de ennek ellenére úgy érzik, hogy jó döntést hoztak - és persze elnézést kérnek, hogy tovább váratják a játékosokat. A Cyberpunk 2077 így az eddig tervezett szeptember 17-i dátum helyett két hónappal később, november 19-én fog a boltokba kerülni.

Cikkajánló
Már megjelenésekor jobban fog kinézni a Cyberpunk 2077 az új konzolgeneráción
További részleteket árult el a CD Projekt RED a next-gen konzolokkal kapcsolatos terveikről.
» Olvasd el!

A játék amúgy tartalom és játékmenet tekintetében már készen van, megvannak a küldetések, az átvezető jelenetek, a skillek és a tárgyak. De akkor mire kell még idő? - kérdezhetnénk. De erre is megvan a válasz: egy ekkora méretű és komplexitású játéknál alaposan ellenőrizniük kell minden lehetőséget, egyensúlyba hozni a különböző játékelemeket és kijavítani minden hibát. A nagyméretű világ azt is jelenti, hogy rengeteg dologra kell odafigyelni, és erre kell az extra két hónap.

A Cyberpunk 2077 minden kétséget kizáróan az idei év egyik legjobban várt megjelenése, és nagyon reméljük, hogy így is marad - azaz nem válik belőle a jövő év legjobban várt játéka. Egy hét múlva, június 25-én mindenesetre ismét kapunk egy kis bemutatót a játékból, akkor közvetíti ugyanis a lengyel csapat a Night City Wire műsort.

Cikkajánló
Kitalált stílusok keverednek a Cyberpunk 2077 világában
Rengeteg energiát fektettek a játék művészeti stílusának megteremtésébe is.
» Olvasd el!

Csatlakozz Te is a Cyberpunk 2077 Hungary Facebook-csoporthoz!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló