Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Tale of Paper

Egy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of Paper

Piszok hangulatosnak ígérkező kalandjáték érkezik valamikor idén.

2020.06.23. 22:52 | GeryG | kategória: Játék

A Sony spanyol stúdiója egy igen érdekes koncepcióra épülő kalandjátékon dolgozik A Tale of Paper címmel. A sztori főhőse Line, aki kezdetben egy egyszerű papiros, ám van egy különleges képessége: bármilyen alakot fel tud venni az origaminak köszönhetően.

Az A Tale of Paper egy szöveg nélküli kalandjáték lesz, amelyben Line az alkotója álmait próbálja meg valóra váltani. Ez a gyakorlatban rejtvényekre és ügyességi részekre épülő játékmenetben ölt majd testet. Line képes papírrepülővé, békává vagy épp madárrá változni, mikor éppen mit kíván meg a legyőzendő akadály. Mindegyik alakja másra jó, de mindig lesznek megkötések. Például békaként magasra tud ugrani, de nem tud előrefelé haladni.

Az A Tale of Paper kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni valamikor idén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of Paper
Egy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of PaperEgy origami-figuráról szól a PS4-exkluzív A Tale of Paper
A Tale of Paper
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Tale of Paper

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló