Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Test Drive Unlimited Solar Crown

Készül a Test Drive Unlimited Solar Crown

A fejlesztő KT Games azt ígéri, visszatérnek a sorozat eredetéhez, ismét a luxusautókkal kocsikázás lesz a téma egy trópusi szigeten.

2020.07.08. 13:45 | GeryG | kategória: Játék

A Test Drive széria egyike a legrégebbi autós játékoknak, amely 2007-ben egész ügyesen éledt újjá a Test Drive Unlimiteddel. Ez később egy folytatást is kapott, hogy aztán (egy ferraris kitekintést leszámítva) ismét hosszú évekre parkolópályára kerüljön a franchise.

A NACON a minap tartotta az online közvetítését, ahol többek közt ez a sorozat is téma volt. Már korábban is szállingóztak hírek, hogy valami készülődik, mostanra pedig hivatalossá vált az új játék: a KT Racing jóvoltából jön a Test Drive Unlimited Solar Crown.

Egyelőre túl sok részlet nem ismert, de ami igen, az alapján a készítők szeretnének visszatalálni a 2007-es reboot gyökereihez. Így ismét a gondtalan kocsikázásé lesz a főszerep természetesen a legdrágább luxusautókon egy paradicsomi sziget utcáin. Hogy ne csak ennyiből álljon a játék, arról a Solar Crown versenysorozat gondoskodik, amelynek keretein belül minél több futamot pipálunk ki, annál magasabbra mászik az ázsiónk az autós közösségen belül. Egy ilyen játékból ma már nem maradhat ki a tunning és az autók (valamint karakterünk) csinosítgatása sem. A játékban egyébként ugyanaz a fizikai motor felel majd az autók viselkedéséért, amit a WRC szériához terveztek.

Hogy a Test Drive Unlimited Solar Crown mikor és milyen platformokra fog megjelenni, azt egyelőre nem árulták el a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Test Drive Unlimited Solar Crown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Test Drive Unlimited Solar Crown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló